Selecteer een pagina

Nieuwe armbandjes

door | apr 30, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

We hebben nieuwe armbandjes binnen. De foto’s zullen snel volgen en daarna in de winkel te vinden zijn.

Één deel van de armbandjes zijn volledig van touw (blauw, zwart en bruin) en hebben een ornament die verschoven kan worden over het touw heen. Het idee kwam doordat een Spaanse groep een bestelling had gedaan bij Khagendra om dit soort armbandjes te maken.

Douwe heeft de bewoners van Khagendra geholpen hoe deze armbandjes gemaakt kunnen worden en heeft er ook wat naar ons opgestuurd.

Ook zijn er nog wat andere soorten armbandjes meegenomen. Diverse armbandjes met houten kralen in licht en donkere kleur. Daarnaast hebben we armbandjes die gemaakt zijn van de zaden van de lotus bloem gecombineerd met een leuk gekleurd (nep) steentje.

JoSiJo heeft alvast een paar foto’s gemaakt zodat er alvast een voorstelling van gemaakt kan worden van een paar soorten.