Selecteer een pagina

Fotografie van de producten

door | mei 7, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

De producten uit Nepal worden door mijzelf gefotografeerd onder de naam JoSiJo.

De fotografie is begonnen als een hobby van mij. Er zaten in het verloop van de jaren telkens leukere en mooiere foto’s tussen en hoop ook betaalde opdrachten binnen te halen. Bijvoorbeeld door voor de stichting Creative Nepal foto’s beschikbaar te stellen en de foto’s te maken van de armbandjes en andere artikelen uit Nepal.

Heb je interesse in product fotografie, landschapsfotografie, neem dan contact met mij op via¬†[email protected]

Hiernaast is een foto van de opstelling die ik gebruikt heb voor de armbandjes. Kleine snuisterijen had ik gekocht om als achtergrond te dienen. Vanaf de rechterkant kwam een bak licht van achter het gordijn. Verder de verduisteringsgordijnen dicht. Een dikke lamp boven de artikelen en met verschillende zoom standen gewerkt om de prulletjes op de achtergrond dichterbij of verder weg te laten lijken.

De opstelling ziet er simpel uit (en dat was het eigenlijk ook). Maar als het werkt, dan werkt het…

Hopelijk kunnen we binnenkort nog meer spullen uit Nepal verkopen. Bijvoorbeeld nog meer producten van Local Women’s Handicrafts.

In Nepal heb ik wat foto’s gemaakt van de producten die zij maken om in Nederland eventueel te verkopen. Zie overige foto’s.

Heb je interesse in groot inkoop vanuit Nepal, dan kan dat geregeld worden. We hebben zeer korte lijnen met de verkopers aldaar.